De vloot Transport Smolders boottransporten

Transport Smolders boottransporten via het water

 

Wij vervoeren uw boot op eigen kiel.

Bij Transport Smolders nemen we de tijd om ervoor te zorgen dat we de verwachtingen en behoeften van onze klanten begrijpen. Ons doel is om elke opdracht eenvoudig met duidelijke prijsinformatie te maken en ervoor te zorgen dat elke levering professioneel wordt uitgevoerd. Transport Smolders schippers hebben zeer uitgebreide ervaring. Ze zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van ervaring, kwalificaties en proefvaarten om een ​​deel van het Transport Smolders team te worden.

Transport Smolders levert uw schip vanuit elke locatie waar ook ter wereld, op een nauwkeurige, professionele en veilige manier. We leveren uw jacht in uitstekende conditie af op de bestemming van uw keuze.

Wij begrijpen hoe kostbaar uw schip is voor u. We zullen haar dan ook met de grootste zorg behandelen. Onze gekwalificeerde bemanning zal u hierin op een zeer professionele manier bijstaan.

Neem zeker contact met ons op zodat we uw wensen ter harte kunnen nemen..

 

 

 

 

 

 

 

Disclaimer

Alle informatie, zowel onder de vorm van tekst, bestanden als beelden als eender welke andere vorm wordt door Transport Smolders enkel ten informatieve titel ter beschikking gesteld.

Transport Smolders kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de onjuistheden of tekortkomingen in de gegevens zoals die vermeld staan op de site. Incorrecte gegevens of tekortkomingen op de site geven geen recht op een financiële compensatie.

Contact Details

Telefoon:+32 478 314 322
Email: info@TransportSmolders.be
Website: www.TransportSmolders.be
Facebook: www.facebook.com/TransportSmolders

Struipstraat 25,
3650 Stokkem,
België,
btw nr: BE0841953268